Over Autiklus

Klusbedrijf Autiklus uit Bakkeveen is opgericht op 23 juni 2008. Nadat Auke van der Meer jarenlang ervaring heeft opgedaan bij verschillende bouwbedrijven is hij samen met zijn vrouw Tineke Autiklus begonnen. De naam Autiklus komt voort uit de eerste twee letters van de namen van Auke en Tineke.

Auke in aktieAuke is op zijn 18e  begonnen in de bouw en heeft zich verschillende aspecten van de bouw grondig eigen gemaakt. Van betonbekisting tot een nieuw dak, en alles wat hierbij komt kijken en wat ertussen ligt. Deze jarenlange ervaring geeft veel zicht op wat er bij een klus komt kijken. Door dit inzicht is het goed in te calculeren wat een opdracht gaat kosten. Dit geeft helderheid en zorgt ervoor dat de klus scherp geprijsd kan zijn. Kwaliteit voor een betaalbare prijs..

Auke is in het bezit van het VOL-VCA certificaat.
De VOL-VCA bestaat uit kennis van onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering en het bedrijfsnoodplan. Een belangrijke vereiste als u besluit een klusbedrijf in te schakelen.

 

 

Uw wens is onze uitdaging.